Moře & Beaujolais

Od 20. do 30. listopadu vás zveme na gurmánský zážitek plný mořských chutí a francouzského vína. Ochutnejte čerstvé ústřice, mušle nebo slavnou Bouillabaisse – a připijte si sklenkou mladého Beaujolais.

ÚSTŘICE
1ks Chlazená ústřice
podávaná na ledu citrón a cibulový vinaigrette
99 Kč

1ks Zapečená ústřice se špenátem a holandskou omáčkou
169 Kč

MUŠLE, SLÁVKY
500g Slávek
podáváme ve třech úpravách dle vašeho výběru:

S kořenovou zeleninou, česnekem a bílým vínem
385 Kč

nebo

 Provensálské s rajčaty, česnekem a bylinkami
385 Kč

nebo

S krémovou pažitkovou omáčkou
465 Kč

Ke každé porci podáváme česnekovo-bylinkovou bagetu


HLAVNÍ CHODY
Francouzská polévka „Bouillabaisse“
,
s kořenovou zeleninou, šafránem a rajčaty
Krevety, slávky, mořské ryby, chobotnice, kalamáry, omáčka rouille, krutónky
599 Kč 

Černé italské risotto s mořskými plody 
Krevety, slávky, chobotnice, kalamáry
499 Kč

400g Jehněčí kolínko na víně „Beaujolais“
bramborové lanýžové pyré a listový špenát 
589 Kč


DEZERT
Pistáciový dortík, makronky a karamelová zmrzlina
175 Kč

Krásné svátky

Vánoční take-away

Ani letos už nemusíte trávit hodiny v kuchyni a připravovat vánoční hostinu.

Využijte nabídku našeho vánočního take-away a užijte si skutečně klidné svátky a vaření nechte na našich profesionálních kuchařích!